fbpx

Muslimernas Begravningsbyrå

Ett utav de svåraste upplevelserna som en människa kan vara med om är just att förlora en närstående. Vi kommer alla att gå denna väg men däremot så skulle man behöva ha hjälp och stöd i dessa svåra stunder, och det är här vår roll kommer in.

Vi är en begravningsbyrå som har erfarenhet och som är ute efter det lilla extra för att avlasta de anhöriga i de svåra tiderna. Vi sköter bokstavligen allt ifrån A-O. När en person avlider så tar vi kontakt med respektive myndighet och ordnar alla nödvändiga dokument som krävs för att man ska kunna gå vidare i processen.

Vi hjälper till med att få begravningsstöd ifrån kommunen för begravningen ifall man inte har pengar själv att betala. Vi ordnar kistan, gravstenen, tvättar den avlidne, utför bönen och begraver den döda i enlighet med Islams lagar. Vi ser till så att graven är i ordning, och vi kan ordna med blommor om så önskas. Sist men inte minst så kommer vi självklart att stötta de drabbade som har förlorat den kära med psykologiskt stöd.

 

 

Vi hjälper er vart ni än befinner er i Sverige. Så tveka inte att ringa eller maila oss ifall ni har någon fundering och vill veta mer, vi hjälper mer än gärna till!

Vi ser fram emot en fortsatt kontakt med er!

sv_SE